Mattia Perciballi
  • it
  • en
Cocktail Engineering

The structuring of a Drink List can create the most powerful sales tool that an operator can have at his disposal. Often it is not given the right importance to this element that could be the main source of income of a Local and drink lists are drafted copy and paste superficial and indicative only of the products and their prices.

Each Drink List, if devised with the right criteria, can:

  • Create sales prospects;
  • Influence customer decisions;
  • Highlighting professionalism;
  • Determine consumption;
  • Check the costs;
  • Generate profit.

Per tutte queste valide ragioni, mettiamo a disposizione un Team di Professionisti ed Esperti Barmen creativi che con la massima attenzione alle tendenze a livello Internazionale, realizzano Drink & Wine personalizzate in base alle esigenze di ogni singolo Locale.

Each room is built around the menu that determines its consumption and therefore the choice of products, suppliers, human resources and work organization: the menu is the starting point for your business.

Ask for more question

Acconsento all'archiviazione e al trattamento dei miei dati personali per rispondere alla richiesta di contatto

Acconsento alla ricezione di newsletter da parte di Mattia Perciballi

Cliccando "Invia Richiesta", consenti a Mattia Perciballi di archiviare e trattare le tue informazioni personali in base alle tue preferenze. Ti ricordiamo che puoi aggiornare in qualsiasi momento il tuo consenso al trattamento dei dati, inviando una email a info@mattiaperciballi.it indicando le tue nuove preferenze. Tratteremo le tue informazioni con rispetto e professionalità. Privacy Policy